Over Dream Colour

De beste keuze voor al uw renovatie projecten!

Algemene schilder- en behangwerken, plaatsen van vloerbekleding of totale renovatieprojecten.

Aan het hoofd van Dream Colour staat Philippe Bervoets. Hij begon met zijn opleiding op jonge leeftijd in 1995. De eerste knepen van het vak leert hij op leercontract. Een eerste echte werkervaring voert hij dan uit voor een ander bedrijf gedurende 11 jaar lang. Dan beslist Philippe de grote stap te zetten, en begint zijn eigen bedrijf Dream Colour.

Deze jarenlange ervaring hebben gemaakt dat wij expert zijn voor al uw schilderwerken zowel binnen als buiten. Wij nemen uw project – groot en klein – graag uit handen en zorgen ervoor dat alles wordt uitgewerkt volgens uw wensen en budget.
Kortom, elke kamer kan volledig worden uitgedost naar uw wensen met of zonder kleuradvies in een ruim assortiment van kleurstalen dat wij voorhanden hebben.
Onze Projecten

 

Decoratie Awards 2023

Decoratie awards categorie ambachtelijke technieken afbeelding 964x429

Decoratie Awards 2021

De beste keuze voor al uw renovatie projecten

Decoratie Awards Magazine 2023

Decoratie awards magazine ambachtelijke technieken afbeelding

Decoratie Awards Magazine 2023

Dream Colour bv voerde de renovatie uit van een herenhuis in Leuven. Een belangrijk onderdeel van dit project was het herstellen van de plafonds in hun originele staat.

Het maken van de juiste kleurkeuze was essentieel om de juiste afwerking te bereiken. We wilden ervoor zorgen dat de gouden accenten niet te overheersend waren en dat de gebruikte kleuren niet te modern oogden. In dit geval was de keuze van verf van groot belang.

Daarnaast moesten de plamuurwerken en het herstellen van gaten en barsten zorgvuldig gebeuren. Het was belangrijk om de juiste lijnen aan te brengen, zowel in het goud als in de andere kleuren, om het authentieke karakter van het herenhuis te behouden en tegelijkertijd een vernieuwde uitstraling te geven.

Voor de moluren werd gekozen voor een passende grijsgroene kleur en werden de plafonds van een frisse nieuwe laag voorzien. Het reinigen van de moluren moest met uiterste precisie gebeuren om de oude tekeningen niet te beschadigen.

De website gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info